Doodle Floral

Fokus... itulah yang aku buat kalau kerja mendesign in progress. Dah tak ingat lagi keadaan sekeliling. Tunggang langgang dah macam tongkang pecah. Anak baru umur 2 tahun lebih. Kekadang kalau dia tak sporting habislah barang bersepah kiri kanan atas bawah. Atas meja tak payah cakap lagilah. Kekadang tempoh menyiapkan design mengambil masa sampai seminggu. Bergantung kepada kerumitan sesuatu design itu.


Okay hari ini nak kongsi salah satu design Doodle Floral yang telah ditempah oleh seseorang. Beliau meminta untuk dilukiskan motif corak doodle floral dan ada kartun comel yang menyelit ditengah-tengah. Naahhh... terhasil lah sebagaimana yang korang lihat dalam gambar. Itu baru sebahagian ya. Selebihnya tunggu dah siap nanti. Okay, daaa.... Lepas ni nak zz....zz...  


Nur Safiena

Married. Sarawakian. On and off blogger since 2008. Freelance graphic/web designer. Loves cute stuffs, pink and web designing. Plain and simple. Passionate about creating clean and cute graphics. 

8 comments:

* Terima kasih daun keladi. Lain kali komen lagi hihi...
* Sila tinggalkan link blog dalam ruangan komen (untuk memudahkan Safiena mengunjungi blog kalian.
* Kalau dah FOLLOW BLOG sila bagitahu ya.
* Happy blogging si comel semua!

Instagram