Bila dah jadi emak....

Selama 7tahun menunggu kehadiran cahaya mata. Alhamdulillah. Sabar itu indah. Kini Ainna sudah berusia 2tahun lebih. Tak terasa masa berlalu pantas. Pengalaman yang begitu indah walaupun kenakalannya hampir membuatkan si ibu 'sakit jantung' hihihi... Hiburan dikala duka. Ainna lah alarm clock tatkala ibu leka.


#Throwback : Kek Hello Kitty Ainna birthday Ainna ke 2 tahun.
Meanwhile... bila dah jadi ibu ni memang kena boost kan energy. Jadi superwoman hihi.. Kepada bloggers yang sudah bergelar ibu tu banyak-banyakkan bersabar la ye. Pesanan dituju kepada diri sendiri juga. Biar gambar dibawah berbicara....
Sumber Gambar Karikutur : Babies Are Beautiful 

Nur Safiena

Married. Sarawakian. On and off blogger since 2008. Freelance graphic/web designer. Loves cute stuffs, pink and web designing. Plain and simple. Passionate about creating clean and cute graphics. 

8 comments:

  1. Replies
    1. Unni akan lalui tu semua nanti. In shaa Allah :))

      Delete
  2. menjadi seorang ibu adalah saat yang paling indah..dari sejak kelahiran hingga bila diaorg besar..menangis gembira bila diaorg lahir d..kegembiraan yg tak dapat dijualbeli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah sis... anak adalah anugerah terindah.

      Delete
  3. Comel cartoon tu, hehehe ibu memang seorang bidadari syurga untuk anak2nya... tak tahu penat seorang ibu tu sampailah kita jadi ibu, btw sy belum kahwin,hahah tapi kakak yg cerita. patutlah syurga ditelapak kaki bonda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan sis? Dalam kepenatan tu pasti terubat bila dah tatap wajah anak. Sooner or later sis akan lalui pengalaman sebagai ibu :)

      Delete
  4. doakan ju & suami =D
    Allahu teringin sgt nak lalui pgalaman ni.. kami masi lg berusaha TTC (next year insyllah dah masuk 5 yrs)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah sis.. Allah akan memakbulkan doa sis dan suami suatu hari nanti. Akak faham perasaan sis. Banyak2kan bersabar ya.

      Delete

* Terima kasih daun keladi. Lain kali komen lagi hihi...
* Sila tinggalkan link blog dalam ruangan komen (untuk memudahkan Safiena mengunjungi blog kalian.
* Kalau dah FOLLOW BLOG sila bagitahu ya.
* Happy blogging si comel semua!

Instagram