End Year Mini GA by Mellya & friends.

Alhamdulillah sudah menginjak bulan Disember ditahun 2016. Tinggal sebulan lagi tahun akan berganti. Sempena bulan baru ini, blog pun bertukar wajah. Safiena memang suka tukar template. Dalam sebulan berkali-kali tukar blog layout hihi.. Depends dengan mood.

Okay, straight to the point. Safiena dengan seikhlas hati menawarkan diri untuk sponsor End Year Mini Giveaway by Mellya & friends. Seperti GA yang sebelumnya Safiena akan bagi hadiah berupa blog header dan doodle. Custom made. Maksudnya terpulang dengan pemenang nak doodle yang macam mana. Nak duduk ke, berdiri ke, tidur etc.. Haaa gitu hihii...

Safiena wish ALL THE BEST kepada bloggers yang menyertai GA by Mellya & friends. Untuk info yang lebih lanjut lagi sila klik link banner dibawah. Hadiah pun gempak-gempak haaa.. Tunggu apa lagi. Jom ramai-ramai join GA tu. Jangan lupa follow blog ini ya. Dan like facebook Cutie Daily Designs. Terima kasih diatas kunjungan.

End year Mini Giveaway
Join End Year Mini GA Mellya and friends

Nur Safiena

Married. Sarawakian. On and off blogger since 2008. Freelance graphic/web designer. Loves cute stuffs, pink and web designing. Plain and simple. Passionate about creating clean and cute graphics. 

2 comments:

  1. Nak join then dpt hadiah safena blh x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uittsss boleh ja dear.. In shaa Allah. Dah join tak?

      Delete

* Terima kasih daun keladi. Lain kali komen lagi hihi...
* Sila tinggalkan link blog dalam ruangan komen (untuk memudahkan Safiena mengunjungi blog kalian.
* Kalau dah FOLLOW BLOG sila bagitahu ya.
* Happy blogging si comel semua!

Instagram